0,00 zł
Strona głównaPolityka prywatności
Zaloguj się

e-mail:

Hasło:

Slavito TAURYNA + WITAMINA C w proszku Dr CZERNIAK
Szybki podgląd
74,90 zł
Skoczylas ADEK JUNIOR Witamina A D3 E K2 krople
Szybki podgląd
47,00 zł
SKOCZYLAS WITAMINA C ACEROLA NATURALNA ODPORNOŚĆ
Szybki podgląd
25,00 zł
Dr Jacobs ASHWAGANDHA Szałwia MAGNEZ Pure Focus SPOKÓJ KONCENTRACJA
Szybki podgląd
89,00 zł
SKOCZYLAS Witamina D3 MAX 4000 krople
Szybki podgląd
59,00 zł
ALINESS Olej z nasion OGÓRECZNIKA ogórecznik 1000mg 60 kaps.
Szybki podgląd
39,91 zł
SLAVITO Witamina B3 (PP) z sokiem z ananasa 112g
Szybki podgląd
79,90 zł
PORADY naturoterapeutki BARBARY KAZANA część 2 i 3
Szybki podgląd
76,45 zł
HEALTH LABS VibeMe MACA MUIRA Shatavari LIBIDO
Szybki podgląd
108,87 zł
HEALTH LABS NewMe WITAMINY Kolagen SKÓRA WŁOSY
Szybki podgląd
123,88 zł
VISANTO NATURALNA WITAMINA D3 krople w kroplach Jerzy Zięba
Szybki podgląd
125,00 zł
VISANTO NANO SREBRO + NANO ZŁOTO JERZY ZIĘBA
Szybki podgląd
256,00 zł
CARNOSINE STAR L-karnozyna Wit E + Koenzym Q10
Szybki podgląd
223,00 zł
VISANTO WITAMINA C 100% KWAS L-ASKORBINOWY 500g JERZY ZIĘBA
Szybki podgląd
39,00 zł
SLAVITO HelioVit witamina A D3 E K2 MK-7 krople dr. HUBERT CZERNIAK ADEK
Szybki podgląd
79,90 zł
VISANTO WITAMINA k2 MK-7 NATURALNA 60k 100mcg poleca JERZY ZIĘBA
Szybki podgląd
59,00 zł
Xi'an Arooxy T..
Age Back
Alce Nero
Aliness
ALLNUTRITION
ALPHANOVA
Amylon
Anpress
Apeiron
Apicultura Pols..
AromaStick
ASEPTA
Astron
AURA HERBALS
Bamboolife
BE KETO
Bebevisa
BEN & ANNA
Biały Saibaba
Biały Wiatr
Bio Medical Pha..
Bio Organic
BIO PLANET
BIO STAR
BIO UP
BIO VEGAN
Bio-D
BioBag
Biogeneza
Biomenat
BIOOIL
BIOPOL
Borututu
Bros
CAPRAMILK
ChemWorld
COLWAY
CureSupport B.V..
Dary Natury
Das Experten
DermaPharm
Dermash Cosmeti..
Desmal
Diet-Food
Doctor's Best
DOMOS
Dr. Jacobs
Dr. Mercola
Dr.NiederGmbHma..
ECOVER
EGIDA
EkaMedica
EkoWital
ENVOLAB
Enzymedica
Esparma
EstroVita
EUREKO
FABIJAŃSCY
Farm-Vix
FLC Pharma
ForMeds
Friendly Organi..
Genacol
GENACTIV
General Hemp
Genexo
GEORGANICS
Glycan
Gron Balance
GSM MUMIO
HAUSTER
Health Labs Car..
HEART of GOLD C..
HELPA
HEPATICA
HerbaSano
Himalaya
HOLIKA
Humble Brush
Idunna
IGENNUS
ILHWA
Instytut Propag..
INTENSON
InventFarm
INVEX
IODICA WORLD
IP Ingredients
Iwo Medica
Jadwiga Kempist..
Jarrow Formulas
Javia Med
Jodavita
Joy Day
JUCHOWO farm
KENAY
Kopalnia Soli W..
Kopiec Zdrowia
Lebensbaum
Life Extension
Lima
Lipid Systems
Living Food
LivOn Labs
LV Organic
Madal Bal
Manuka Health
Marinex Interna..
MARNYS
Medi-Flowery
MEDIACOM PRESS ..
Medica Herbs
Medicaline
MERCATOR
Mercola
Mito-Pharma
Moller's
Moving Beans
Mydlarnia "..
Nacomi
Nantes Life
Narine
Natur Compagnie
NeoCell
New Age Clinic
NORDIC NATURAL..
Norsa Pharma
NOW FOODS
Nutricare
OCEANIC
Oficyna ABA
Oficyna Wydawni..
OnlyBIO
Optimax
Optimox
Organic Life
Organic Traditi..
Orkla Care
Osavi
PALCE LIZAĆ
PERMA-GUARD
Pharmaverum
Pharmovit
Pierpaoli
Pięć Przemian
PLANETA-ZDROWIA
Polskie Centrum..
Polskie warzaln..
ProBiotics Pols..
Proceanis
Proved
Pszczelarstwo -..
Purelab Marek S..
Puritan's Pride
Rapunzel
RawForest
S-PROBIO
SAGI
SANPROBI
Schar
Schindele's
SFD
Simple day
Simply Gentle
Slavito
SlimFarm
SNAILS
SOLCA
SOLGAR
Sonnentor
SORAYA
St Hildegard PO..
STANLAB
StarLife
SurThrival
Swanson
SWONCO
Technox
Terrasana
The Cheeky Pand..
Toda
TOOFRUIT
Trace Minerals
TRI-BIO
URTEKRAM
VERTMONT
Vis Natura
VISANTO Zięba ..
Vivicot
VUOKKOSET
WaterWipes
Wydawnictwo ABA
Wydawnictwo Vit..
WYSZYŃSKI LAB
Xenico Pharma
ZENTRONIK
Zioła Hildegar..
Zioła Ojca A.C..
ZUZii

Polityka prywatności

Drogi Użytkowniku, informujemy, że od dnia 25 maja 2018 roku zmianie ulega nasz regulamin świadczenia usług.

Zmiany te wynikają ze zmian funkcjonalnych serwisu oraz z konieczności dostosowania naszych działań oraz dokumentacji do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO), które będzie stosowane od 25 maja 2018 roku.

 Jeżeli nie akceptujesz zmian wprowadzonych przez nasz serwis, możesz przed datą wejścia w życie zmienionego regulaminu, zrezygnować z konta Użytkownika. Jeżeli przed wejściem zmian regulaminu w życie nie zrezygnujesz z posiadania konta Użytkownika w sklepie planetazdrowia.com, zmieniony regulamin będzie się do Ciebie stosować.

Przypominamy również, że zgodnie z regulaminem możesz zrezygnować z konta użytkownika serwisu planetazdrowia.com w każdym czasie, w tym także po wejściu zmian w życie.

INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZETWARZANIA TWOICH DANYCH OSOBOWYCH

KTO JEST ADMINISTRATOREM TWOICH DANYCH OSOBOWYCH i JAK MOŻESZ SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ?

ZBRO-TRANS Michał Zbrożek
ul. Pawlaczyka 22
02-790 Warszawa
NIP 951-189-41-09

jest administratorem Twoich danych osobowych w związku z korzystaniem ze sklepu.

W razie pytań dotyczących przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci praw, skontaktuj się z nami:

z naszym Inspektorem Ochrony Danych: drogą mailową na adres: biuro@planetazdrowia.pl

JAKIE DANE OSOBOWE PRZETWARZAMY, W JAKICH CELACH I NA JAKIEJ PODSTAWIE PRAWNEJ?

Założenie Konta oraz uwierzytelnianie Użytkownika w Serwisie

Zakres danych. W tym celu przetwarzamy dane osobowe podane przez Ciebie w formularzu rejestracyjnym do Serwisu, to znaczy adres e-mail oraz ustanowione przez Ciebie hasło. Podstawa prawna. Niezbędność do wykonania umowy o świadczenie usługi Konta (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Usługi wymagające założenia Konta

Rodzaje usług i funkcjonalności. Przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu świadczenia usług wymagających założenia Konta.

Zakres danych. W tym celu przetwarzamy Twoje dane osobowe podane przez Ciebie w profilu użytkownika oraz dane dotyczące Twojej aktywności w Serwisie, jak również dane dotyczące sesji, Twojego urządzenia oraz systemu operacyjnego, przeglądarki, lokalizacji oraz unikalnego ID.

Podanie niektórych danych jest warunkiem skorzystania z poszczególnych usług i funkcjonalności Konta (dane obligatoryjne). Konsekwencją niepodania tych danych jest brak możliwości świadczenia przez nas określonych usług i funkcjonalności Konta. Poza danymi oznaczonymi jako obligatoryjne, podanie innych danych osobowych jest dobrowolne.

Podstawa prawna. Niezbędność do wykonania umowy o świadczenie usług zgodnie z Regulaminem (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Rozpatrywanie skarg i wniosków, odpowiedzi na pytania

Zakres danych. W tym celu możemy przetwarzać niektóre dane osobowe podane przez Ciebie w profilu, jak również dane dotyczące korzystania z naszych usług, będących przyczyną skargi lub wniosku, dane zawarte w dokumentach załączonych do skargi lub wniosku.

Podstawa prawna. Nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na poprawie funkcjonalności usług świadczonych drogą elektroniczną oraz na budowaniu pozytywnych relacji z Użytkownikami oraz Użytkownikami niezalogowanymi, opartych na rzetelności i lojalności.

Wykonywania obowiązku prawnego

Zakres danych. W tym celu możemy przetwarzać niektóre dane osobowe podane przez Ciebie w profilu, jak również dane dotyczące korzystania z naszych usług,

Podstawa prawna. Obowiązki takie wynikają z przepisów prawa (art.6 ust.1 lit. c RODO w tym: przepisów prawa wspólnotowego (prawa Unii Europejskiej) lub prawa polskiego dotyczącego podmiotów świadczących usługi drogą elektroniczną.

Wyświetlanie stron www

Zakres danych: W tym celu możemy przetwarzać niektóre dane osobowe zaobserwowane dotyczące twojego urządzenia końcowego oraz zakończenia sieci (numer IP, numery urządzenia oraz inne dane)

Podstawa prawna. Nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na świadczeniu usługi i konieczności zabezpieczenia przed nadużyciami.

Cele drugorzędne przetwarzania danych

Poza wskazanymi powyżej, możemy przetwarzać dane dla następujących celów drugorzędnych:

a. przeniesienie danych do archiwum,

6. KOMU UDOSTĘPNIAMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Przekazujemy Twoje dane osobowe następującym kategoriom odbiorców:

Dostawcy usług

Przekazujemy Twoje dane osobowe dostawcom usług wysyłkowych (firmy kurierskie, Poczta Polska .....), z których korzystamy przy wysyłaniu produktów. Dostawcy usług, którym przekazujemy Twoje dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, albo podlegają naszym poleceniom co do celów i sposobów przetwarzania tych danych (podmioty przetwarzające) albo samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania (administratorzy). Wykaz dostawców, z których usług korzystamy, znajdziesz w zakładce „koszt dostawy” . Wykaz jest na bieżąco aktualizowany.

Organy państwowe

Udostępniamy Twoje dane osobowe, jeżeli zwrócą się do nas o to uprawnione organy państwowe, w szczególności jednostki organizacyjne prokuratury, Policja, Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Twoje dane osobowe przechowujemy przez okres posiadania Konta w Serwisie dla celów realizacji usługi Konta oraz związanych z nim funkcjonalności oraz innych usług zgodnie z Regulaminem. Po usunięciu Konta Twoje dane zostaną usunięte.

JAKIE SĄ TWOJE PRAWA Z ZWIĄZKU Z PRZETWARZANIEM TWOICH DANYCH OSOBOWYCH?

Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania:

  • za pośrednictwem adresu biuro@planetazdrowia.com

Prawo do sprzeciwu wobec wykorzystania danych

Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec wykorzystania Twoich danych osobowych.

Usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw.
Podstawa prawna: art. 21 RODO

Prawo do usunięcia danych („prawo do bycia zapomnianym”)

Masz ma prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych. Żądanie usunięcia wszystkich danych osobowych będziemy traktować jako żądanie usunięcia Konta.

Masz prawo żądania usunięcia danych osobowych, jeżeli:

a) wycofałeś określoną zgodę, w zakresie w jakim dane osobowe były przetwarzane w oparciu o Twoją zgodę;

b) Twoje dane osobowe przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub w których były przetwarzane;

c) wniosłeś sprzeciw wobec wykorzystywania Twoich danych w celach wysyłkowych;

e) Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, możemy zachować pewne dane osobowe w zakresie niezbędnym do celów ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń. Dotyczy to w szczególności danych osobowych obejmujących: imię, nazwisko, adres e-mail oraz historię aplikacji, które to dane zachowujemy dla celów rozpatrywania skarg oraz roszczeń związanych z korzystaniem z naszych usług.

Podstawa prawna: art. 17 RODO

Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Masz prawo do żądania ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych. Jeżeli zgłosisz takie żądanie, do czasu jego rozpatrzenia uniemożliwimy Ci korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych żądaniem.

Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych w następujących przypadkach:

a) gdy kwestionujesz prawidłowość swoich danych osobowych – wówczas ograniczymy ich wykorzystanie na czas potrzebny nam do sprawdzenia prawidłowości Twoich danych, nie dłużej jednak niż na 7 dni;

b) gdy przetwarzanie Twoich danych jest niezgodne z prawem, a zamiast usunięcia danych zażądasz ograniczenia ich wykorzystania;

c) gdy Twoje dane osobowe przestały być niezbędne do celów, w których je zebraliśmy lub wykorzystywaliśmy, ale są one potrzebne Tobie w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d) gdy wniosłeś sprzeciw wobec wykorzystania Twoich danych – wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy – ze względu na Twoją szczególną sytuację – ochrona Twoich interesów, praw i wolności przeważa nad interesami, które realizujemy, przetwarzając Twoje dane osobowe.

Podstawa prawna: art. 18 RODO

Prawo dostępu do danych

Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, a jeżeli ma to miejsce, masz prawo:

a) uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b) uzyskać informacje o celach przetwarzania, kategoriach przetwarzanych danych osobowych, o odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania Twoich danych lub o kryteriach ustalania tego okresu, o prawach przysługujących Ci na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle tych danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji.

c) uzyskać kopię swoich danych osobowych.

Podstawa prawna: art. 15 RODO

Prawo do sprostowania danych

Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Możesz tego dokonać samodzielnie po zalogowaniu na swoje konto. W odniesieniu do pozostałych danych osobowych masz prawo żądać od nas sprostowania tych danych (jeżeli są nieprawidłowe) oraz ich uzupełnienia (jeżeli są niekompletne).

odstawa prawna: art. 16 RODO

W jakim czasie spełniamy Twoje żądanie?

Jeżeli, w wykonaniu wymienionych powyżej uprawnień, występujesz do nas z żądaniem, spełniamy to żądanie albo odmawiamy jego spełnienia niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak - z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – nie będziemy mogli spełnić Twojego żądania w ciągu miesiąca, spełnimy je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując Cię uprzednio o zamierzonym przedłużeniu terminu.

Ze względów technicznych, potrzebujemy zawsze 24h na dokonanie aktualizacji wybranych przez Ciebie ustawień w naszych systemach. Dlatego może się zdarzyć, że otrzymasz od nas w trakcie aktualizacji systemów wiadomość e-mail, z której otrzymywania zrezygnowałeś.

Zgłaszanie skarg, zapytań i wniosków

Możesz zgłaszać do nas skargi, zapytania i wnioski dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych oraz realizacji przysługujących Ci uprawnień.

Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W JAKI SPOSÓB DBAMY O BEZPIECZEŃSTWO TWOICH DANYCH OSOBOWYCH?

Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich danych osobowych. Serwisy używają szyfrowanej transmisji danych (SSL) podczas rejestracji i logowania, co zapewnia ochronę identyfikujących Cię danych oraz znacząco utrudnia przechwycenie dostępu do Twojego Konta przez nieupoważnione systemy lub osoby.

 

Jerzy Zięba sklep internetowy, to sklep w którym do nabycia są suplementy diety oraz różnego rodzaju produkty dla zdrowia. Oferowana przez nas witamina K2, witamina C, witamina D3, oraz biotyna to produkty najbardziej popularne. Oprócz witamin posiadamy jeszcze beta karoten, kwas L-askorbinowy, selen i jeden z najbardziej poszukiwanych produktów koenzym. Nasze naturalne suplementy w tym kurkuma, probiotyk czy dzika róża oferowane są w promocyjnych cenach. W ciągłej sprzedaży dostępna jest również berberyna, ADEK, swanson oraz visanto. W naszym sklepie Jerzy Zięba oferuje pacjentom ukryte terapie w formie literatury medycznej. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Planeta Zdrowia (@planetazdrowia)

Akceptuję
Strona ta korzysta z plików cookie. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych w celach analizy ruchu na stronie. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w swojej przeglądarce.