0,00 zł
Strona głównaPolityka prywatności
Zaloguj się

e-mail:

Hasło:

Xi'an Arooxy T..
4ORGANIC
7PEPAS
Abena
Acapulco
Age Back
Alce Nero
ALG PHARMA
Aliness
ALLNUTRITION
Almawin
ALPHANOVA
Amaizin
Amylon
Anpress
Apeiron
Apicultura Pols..
Apotheke
AromaStick
Aromatum
AronPharma
ASEPTA
Astron
AURA HERBALS
Bamboolife
BAUCK HOF
Be Healthy
BE KETO
Bebevisa
Becks Cocoa
BEN & ANNA
Bene Vobis
BERIEF
BETT'R
Better Than Foo..
Biały Saibaba
Biały Wiatr
Bio Benjamin
BIO FOOD
Bio Medical Pha..
Bio Organic
BIO ORGANIC FOO..
BIO PLANET
BIO PLANETE
BIO STAR
BIO UP
BIO VEGAN
Bio-D
Bio-Kult
BioBag
Biogeneza
Biomenat
BIOOIL
BIOPOL
BIOTURM
Biowen
Birkengold
BLANXART
Bocoton
BOMBUS
Borututu
BOTAMED
Brista
Bros
CAPRAMILK
Celiko
ChemWorld
ChildLife
Colostrum Polsk..
COLWAY
CureSupport B.V..
Dary Natury
Das Experten
DecoCino
Delikatna BIO (..
DermaPharm
Dermash Cosmeti..
Desmal
Dianella
Diet-Food
Dobre Konopie
Doctor Life
Doctor's Best
DOMOS
Dr Coco
Dr Ewa Dąbrows..
DR LAS
Dr Martins
dr Meller
Dr. Jacobs
Dr. Mercola
Dr.NiederGmbHma..
Echt Vital
Eco-Snack
EcoBlik
Ecogenic
ECOMIL
ECOVER
EGIDA
EkaMedica
EkoToTu
EkoWital
ENVOLAB
Enzymedica
Esent
Esparma
EstroVita
EUREKO
ExtractHome
FABIJAŃSCY
Fair Squared
Farm-Vix
Farma Białka
FLC Pharma
FLORADIX
Fokus Med
ForMeds
Formor
Friendly Organi..
Genacol
GENACTIV
General Hemp
Genexo
Gentle Day
GEORGANICS
GLOE
Glycan
Green Emotion
Greenergy
Gron Balance
GSM MUMIO
HAUSTER
Health Labs Car..
Health Works
HEART of GOLD C..
Hej Organic
HELPA
HEMPKING
HEPATICA
HerbaSano
Himalaya
HOLIKA
HOLLE
Hollinger
Humble Brush
Hydrophil
Idunna
If You Care
IGENNUS
ILHWA
Indus Valley
Instytut Promow..
Instytut Propag..
INTENSON
InventFarm
INVEX
IODICA WORLD
IP Ingredients
Iwo Medica
Jadwiga Kempist..
Jarrow Formulas
Javia Med
Jodavita
Joy Day
JUCHOWO farm
KENAY
Klareko
KOGEN
Konopni Terapeu..
Kopalnia Soli K..
Kopalnia Soli W..
Kopiec Zdrowia
La Corvete
La Verna
Lebensbaum
Lestello
Life Extension
Lima
Lipid Systems
Living Food
LivOn Labs
LV Organic
Lycopene Health
Madal Bal
Maitre Savon de..
Malu Food
Mangini
Mangini
Manuka Health
Marinex Interna..
MARNYS
MaterNatura
Max-Pack
Me gusto
Medi-Flowery
MEDIACOM PRESS ..
Medica Herbs
Medicaline
MERCATOR
Mercola
Merre
MILZU
Miodowa Mydlarn..
Mito-Pharma
Moller's
Moving Beans
MycoMedica
Mydlarnia Czter..
Mydlarnia Powr..
Nacomi
NAJEL
NANGA
Nantes Life
Narine
Natracare
Natur Compagnie
NaturaVena
Nature Science
NeBiolina
NeoCell
New Age Clinic
NORDIC NATURAL..
Nordics
Norsa Pharma
NOW FOODS
Nutricare
OCEANIC
OCTO
Oficyna ABA
Oficyna Wydawni..
Onesano
OnlyBIO
OPHARM
Optimax
Optimox
Organic Life
Organic Traditi..
OrganicHouse
Orkla Care
Osavi
Pajarito
PALCE LIZAĆ
PERMA-GUARD
Pharmaverum
Pharmovit
Pierpaoli
Pięć Przemian
Pipore
PLANETA-ZDROWIA
Polska Róża
Polskie Centrum..
Polskie warzaln..
ProBiotics Pols..
Proceanis
Proved
Pszczelarstwo -..
Pure&Good
Purelab Marek S..
Purella Superfo..
Puritan's Pride
PUROMEDICA
PURYA
Rapunzel
RAW COCOA
RawForest
S-PROBIO
SAGI
SANPROBI
Santini
Sattva
Schar
Schindele's
SFD
Shamasa
Shy Deer
Simple day
Simply Gentle
Slavito
SlimFarm
Słomiana Praco..
SNAILS
SOLCA
SOLGAR
Sonnentor
SORAYA
Sottostelle
SpaVivent
Spółdzielnia ..
Sproud
St Hildegard PO..
Stadtmuhle Geis..
STANLAB
StarLife
Starpharma
Surpass Care
SurThrival
Swanson
SWONCO
Technox
Terra Etica
Terrasana
The Cheeky Pand..
The Collagen Co..
Toda
TOOFRUIT
Totobi
Trace Minerals
Trafo
TRI-BIO
Turtle
URTEKRAM
VERTMONT
Vis Natura
VISANTO Zięba ..
VitaColloids
Vivicot
VUOKKOSET
WaterWipes
Weleda
Winni's
Wydawnictwo ABA
Wydawnictwo AVT..
Wydawnictwo Edy..
Wydawnictwo Vit..
WYSZYŃSKI LAB
Xenico Pharma
Yaweco
Yogi Tea
YumEarth
ZENTRONIK
Zioła Hildegar..
Zioła Ojca A.C..
ZUZii
Newsletter
Slavito MSM KOLAGEN siarka organiczna KOŚCI SKÓRA WŁOSY PAZNOKCIE
Szybki podgląd
189,90 zł
Skoczylas STAWY KADZIDŁOWIEC ASHWAGANDHA SOSNA Mangan Bor
Szybki podgląd
99,00 zł
Visanto BAJKALINA LIPOSOMALNA Liposomy TARCZYCA BAJKALSKA
Szybki podgląd
213,00 zł
Marlena Bhandari OLEJ RYCYNOWY Nieznane właściwości lecznicze
Szybki podgląd
31,51 zł
ALINESS ProbioBALANCE TRAVEL Probiotyk NA PODRÓŻE
Szybki podgląd
49,90 zł
TRANOL tran kwasy OMEGA 3 DHA EPA SASZETKI Visanto
Szybki podgląd
72,00 zł
Aromatum ZESTAW PREZENTOWY 5 OLEJKÓW ETERYCZNYCH 100%
Szybki podgląd
35,69 zł
Nacomi ŁAGODZĄCY KREM PO GOLENIU Odbudowuje Mikrobiom Skóry
Szybki podgląd
31,99 zł
Biowen ELEKTROLITY Vital Charge+ MAGNEZ POTAS SÓD KARNITYNA
Szybki podgląd
96,00 zł
IGENNUS Vegepa E-EPA 70% OMEGA 3 560mg 60 kaps
Szybki podgląd
64,99 zł 58,49 zł
Olejek CBD Cannabis Originals CO2 30ml 8% RAWa+
Szybki podgląd
595,00 zł 535,50 zł
Supra3 150g KONOPIE ASHWAGANDHA Reishi ODPORNOŚĆ STRES
Szybki podgląd
350,00 zł 294,00 zł
Olejek CBD Cannabis Originals CO2 10ml 8% RAWa+
Szybki podgląd
235,00 zł 211,50 zł
BŁONNIK WITALNY  BABKA PŁESZNIK BABKA JAJOWATA 500 gram
Szybki podgląd
49,90 zł 44,89 zł
PharmoVit COLLAGEN WOMEN Witaminy Q10 KOMPLEKS Kolagen
Szybki podgląd
92,00 zł 39,00 zł
Olejek CBD Cannabis Originals CO2 30ml 4% RAWa+
Szybki podgląd
305,00 zł 274,50 zł
PharmoVit COLLAGEN MEN Witaminy KOMPLEKS dla niego KOLAGEN
Szybki podgląd
92,00 zł 39,00 zł
Olejek CBD CO2 BIO  5% 30 ml Cannabis Sativa
Szybki podgląd
435,00 zł 389,00 zł

Polityka prywatności

Drogi Użytkowniku, informujemy, że od dnia 25 maja 2018 roku zmianie ulega nasz regulamin świadczenia usług.

Zmiany te wynikają ze zmian funkcjonalnych serwisu oraz z konieczności dostosowania naszych działań oraz dokumentacji do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO), które będzie stosowane od 25 maja 2018 roku.

 Jeżeli nie akceptujesz zmian wprowadzonych przez nasz serwis, możesz przed datą wejścia w życie zmienionego regulaminu, zrezygnować z konta Użytkownika. Jeżeli przed wejściem zmian regulaminu w życie nie zrezygnujesz z posiadania konta Użytkownika w sklepie planetazdrowia.com, zmieniony regulamin będzie się do Ciebie stosować.

Przypominamy również, że zgodnie z regulaminem możesz zrezygnować z konta użytkownika serwisu planetazdrowia.com w każdym czasie, w tym także po wejściu zmian w życie.

INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZETWARZANIA TWOICH DANYCH OSOBOWYCH

KTO JEST ADMINISTRATOREM TWOICH DANYCH OSOBOWYCH i JAK MOŻESZ SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ?

ZBRO-TRANS Michał Zbrożek
ul. Pawlaczyka 22
02-790 Warszawa
NIP 951-189-41-09

jest administratorem Twoich danych osobowych w związku z korzystaniem ze sklepu.

W razie pytań dotyczących przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci praw, skontaktuj się z nami:

z naszym Inspektorem Ochrony Danych: drogą mailową na adres: biuro@planetazdrowia.pl

JAKIE DANE OSOBOWE PRZETWARZAMY, W JAKICH CELACH I NA JAKIEJ PODSTAWIE PRAWNEJ?

Założenie Konta oraz uwierzytelnianie Użytkownika w Serwisie

Zakres danych. W tym celu przetwarzamy dane osobowe podane przez Ciebie w formularzu rejestracyjnym do Serwisu, to znaczy adres e-mail oraz ustanowione przez Ciebie hasło. Podstawa prawna. Niezbędność do wykonania umowy o świadczenie usługi Konta (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Usługi wymagające założenia Konta

Rodzaje usług i funkcjonalności. Przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu świadczenia usług wymagających założenia Konta.

Zakres danych. W tym celu przetwarzamy Twoje dane osobowe podane przez Ciebie w profilu użytkownika oraz dane dotyczące Twojej aktywności w Serwisie, jak również dane dotyczące sesji, Twojego urządzenia oraz systemu operacyjnego, przeglądarki, lokalizacji oraz unikalnego ID.

Podanie niektórych danych jest warunkiem skorzystania z poszczególnych usług i funkcjonalności Konta (dane obligatoryjne). Konsekwencją niepodania tych danych jest brak możliwości świadczenia przez nas określonych usług i funkcjonalności Konta. Poza danymi oznaczonymi jako obligatoryjne, podanie innych danych osobowych jest dobrowolne.

Podstawa prawna. Niezbędność do wykonania umowy o świadczenie usług zgodnie z Regulaminem (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Rozpatrywanie skarg i wniosków, odpowiedzi na pytania

Zakres danych. W tym celu możemy przetwarzać niektóre dane osobowe podane przez Ciebie w profilu, jak również dane dotyczące korzystania z naszych usług, będących przyczyną skargi lub wniosku, dane zawarte w dokumentach załączonych do skargi lub wniosku.

Podstawa prawna. Nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na poprawie funkcjonalności usług świadczonych drogą elektroniczną oraz na budowaniu pozytywnych relacji z Użytkownikami oraz Użytkownikami niezalogowanymi, opartych na rzetelności i lojalności.

Wykonywania obowiązku prawnego

Zakres danych. W tym celu możemy przetwarzać niektóre dane osobowe podane przez Ciebie w profilu, jak również dane dotyczące korzystania z naszych usług,

Podstawa prawna. Obowiązki takie wynikają z przepisów prawa (art.6 ust.1 lit. c RODO w tym: przepisów prawa wspólnotowego (prawa Unii Europejskiej) lub prawa polskiego dotyczącego podmiotów świadczących usługi drogą elektroniczną.

Wyświetlanie stron www

Zakres danych: W tym celu możemy przetwarzać niektóre dane osobowe zaobserwowane dotyczące twojego urządzenia końcowego oraz zakończenia sieci (numer IP, numery urządzenia oraz inne dane)

Podstawa prawna. Nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO), polegający na świadczeniu usługi i konieczności zabezpieczenia przed nadużyciami.

Cele drugorzędne przetwarzania danych

Poza wskazanymi powyżej, możemy przetwarzać dane dla następujących celów drugorzędnych:

a. przeniesienie danych do archiwum,

6. KOMU UDOSTĘPNIAMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Przekazujemy Twoje dane osobowe następującym kategoriom odbiorców:

Dostawcy usług

Przekazujemy Twoje dane osobowe dostawcom usług wysyłkowych (firmy kurierskie, Poczta Polska .....), z których korzystamy przy wysyłaniu produktów. Dostawcy usług, którym przekazujemy Twoje dane osobowe, w zależności od uzgodnień umownych i okoliczności, albo podlegają naszym poleceniom co do celów i sposobów przetwarzania tych danych (podmioty przetwarzające) albo samodzielnie określają cele i sposoby ich przetwarzania (administratorzy). Wykaz dostawców, z których usług korzystamy, znajdziesz w zakładce „koszt dostawy” . Wykaz jest na bieżąco aktualizowany.

Organy państwowe

Udostępniamy Twoje dane osobowe, jeżeli zwrócą się do nas o to uprawnione organy państwowe, w szczególności jednostki organizacyjne prokuratury, Policja, Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów lub Prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej.

JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY TWOJE DANE OSOBOWE?

Twoje dane osobowe przechowujemy przez okres posiadania Konta w Serwisie dla celów realizacji usługi Konta oraz związanych z nim funkcjonalności oraz innych usług zgodnie z Regulaminem. Po usunięciu Konta Twoje dane zostaną usunięte.

JAKIE SĄ TWOJE PRAWA Z ZWIĄZKU Z PRZETWARZANIEM TWOICH DANYCH OSOBOWYCH?

Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania:

  • za pośrednictwem adresu biuro@planetazdrowia.com

Prawo do sprzeciwu wobec wykorzystania danych

Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec wykorzystania Twoich danych osobowych.

Usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw.
Podstawa prawna: art. 21 RODO

Prawo do usunięcia danych („prawo do bycia zapomnianym”)

Masz ma prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych. Żądanie usunięcia wszystkich danych osobowych będziemy traktować jako żądanie usunięcia Konta.

Masz prawo żądania usunięcia danych osobowych, jeżeli:

a) wycofałeś określoną zgodę, w zakresie w jakim dane osobowe były przetwarzane w oparciu o Twoją zgodę;

b) Twoje dane osobowe przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub w których były przetwarzane;

c) wniosłeś sprzeciw wobec wykorzystywania Twoich danych w celach wysyłkowych;

e) Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, możemy zachować pewne dane osobowe w zakresie niezbędnym do celów ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń. Dotyczy to w szczególności danych osobowych obejmujących: imię, nazwisko, adres e-mail oraz historię aplikacji, które to dane zachowujemy dla celów rozpatrywania skarg oraz roszczeń związanych z korzystaniem z naszych usług.

Podstawa prawna: art. 17 RODO

Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Masz prawo do żądania ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych. Jeżeli zgłosisz takie żądanie, do czasu jego rozpatrzenia uniemożliwimy Ci korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych żądaniem.

Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych w następujących przypadkach:

a) gdy kwestionujesz prawidłowość swoich danych osobowych – wówczas ograniczymy ich wykorzystanie na czas potrzebny nam do sprawdzenia prawidłowości Twoich danych, nie dłużej jednak niż na 7 dni;

b) gdy przetwarzanie Twoich danych jest niezgodne z prawem, a zamiast usunięcia danych zażądasz ograniczenia ich wykorzystania;

c) gdy Twoje dane osobowe przestały być niezbędne do celów, w których je zebraliśmy lub wykorzystywaliśmy, ale są one potrzebne Tobie w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d) gdy wniosłeś sprzeciw wobec wykorzystania Twoich danych – wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy – ze względu na Twoją szczególną sytuację – ochrona Twoich interesów, praw i wolności przeważa nad interesami, które realizujemy, przetwarzając Twoje dane osobowe.

Podstawa prawna: art. 18 RODO

Prawo dostępu do danych

Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, a jeżeli ma to miejsce, masz prawo:

a) uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b) uzyskać informacje o celach przetwarzania, kategoriach przetwarzanych danych osobowych, o odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania Twoich danych lub o kryteriach ustalania tego okresu, o prawach przysługujących Ci na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle tych danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji.

c) uzyskać kopię swoich danych osobowych.

Podstawa prawna: art. 15 RODO

Prawo do sprostowania danych

Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Możesz tego dokonać samodzielnie po zalogowaniu na swoje konto. W odniesieniu do pozostałych danych osobowych masz prawo żądać od nas sprostowania tych danych (jeżeli są nieprawidłowe) oraz ich uzupełnienia (jeżeli są niekompletne).

odstawa prawna: art. 16 RODO

W jakim czasie spełniamy Twoje żądanie?

Jeżeli, w wykonaniu wymienionych powyżej uprawnień, występujesz do nas z żądaniem, spełniamy to żądanie albo odmawiamy jego spełnienia niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak - z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – nie będziemy mogli spełnić Twojego żądania w ciągu miesiąca, spełnimy je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując Cię uprzednio o zamierzonym przedłużeniu terminu.

Ze względów technicznych, potrzebujemy zawsze 24h na dokonanie aktualizacji wybranych przez Ciebie ustawień w naszych systemach. Dlatego może się zdarzyć, że otrzymasz od nas w trakcie aktualizacji systemów wiadomość e-mail, z której otrzymywania zrezygnowałeś.

Zgłaszanie skarg, zapytań i wniosków

Możesz zgłaszać do nas skargi, zapytania i wnioski dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych oraz realizacji przysługujących Ci uprawnień.

Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

W JAKI SPOSÓB DBAMY O BEZPIECZEŃSTWO TWOICH DANYCH OSOBOWYCH?

Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich danych osobowych. Serwisy używają szyfrowanej transmisji danych (SSL) podczas rejestracji i logowania, co zapewnia ochronę identyfikujących Cię danych oraz znacząco utrudnia przechwycenie dostępu do Twojego Konta przez nieupoważnione systemy lub osoby.

 

Jerzy Zięba sklep internetowy, to sklep w którym do nabycia są suplementy diety oraz różnego rodzaju produkty dla zdrowia. Oferowana przez nas witamina K2, witamina C, witamina D3, oraz biotyna to produkty najbardziej popularne. Oprócz witamin posiadamy jeszcze beta karoten, kwas L-askorbinowy, selen i jeden z najbardziej poszukiwanych produktów koenzym. Nasze naturalne suplementy w tym kurkuma, probiotyk czy dzika róża oferowane są w promocyjnych cenach. W ciągłej sprzedaży dostępna jest również berberyna, ADEK, swanson oraz visanto. W naszym sklepie Jerzy Zięba oferuje pacjentom ukryte terapie w formie literatury medycznej. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Planeta Zdrowia (@planetazdrowia)

Dostosuj Akceptuję wszystko
Dbamy o Twoją prywatność

Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosowanie oferty do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.

Dbamy o Twoją prywatność

Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosowanie oferty do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.

Zarządzaj cookies

Niezbędne pliki cookies

Korzystanie przez nas z niezbędnych plików cookie jest konieczne dla prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Pliki te są instalowane w szczególności na potrzeby zapamiętywania sesji logowania lub wypełniania formularzy, a także w celach związanych ustawieniem opcji prywatności.

Analityczne pliki cookies

Analityczne pliki cookie umożliwiają sprawdzenie liczby wizyt i źródeł ruchu w naszym serwisie. Pomagają nam ustalić, które strony są bardziej, a które mniej popularne, i zrozumieć, jak użytkownicy poruszają się po stronie. Dzięki temu możemy badać statystki i poprawiać wydajność naszej witryny. Informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane, nie mają więc na celu ustalenia Twojej tożsamości. Jeśli nie zezwolisz na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedziłeś naszą stronę internetową.

Funkcjonalne pliki cookies

Funkcjonalne pliki cookie zapamiętują i dostosowują stronę do Twoich wyborów, np. preferencji językowych. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o niezbędnych i funkcjonalnych plikach cookie, jednak spowoduje to, że niektóre części witryny mogą nie działać prawidłowo.

Reklamowe pliki cookies

Reklamowe pliki cookie pozwalają na dopasowanie wyświetlanych treści reklamowych do Twoich zainteresowań, nie tylko na naszej witrynie, ale też poza nią. Mogą być instalowane przez partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Na podstawie informacji z tych plików cookie i aktywności w innych serwisach jest budowany Twój profil zainteresowań. Reklamowe cookies nie przechowują bezpośrednio Twoich danych osobowych, ale identyfikują Twoją przeglądarkę internetową i sprzęt. Jeśli nie zezwolisz na stosowanie tych plików cookie, dalej będziemy mogli wyświetlać Ci reklamy, jednak nie będą one dopasowane do Twoich preferencji. Zobacz jak Google używa tych danych. Możesz zrezygnować ze wszystkich spersonalizowanych reklam w ustawieniach reklam, lub z wybranych firm na stronie www.aboutads.info.

Powered by eBiznes.pl